Vorig jaar was het een mokkataart, dit jaar dus een slagroom taart. Ook deze keer heb ik hem samen met Esther gemaakt en dit alles volgens het recept van Rutger, maar dan met speltbloem. Ingrediënten […]
Ingrediëntenlijst voor ongeveer 24 (cup)cakejes Voor het deeg: 225 gram grasboter, op kamertemperatuur 100 gram lichte basterdsuiker rasp van ¼ citroen ¼ theelepel zout ½ ei, losgeklopt 300 gram speltbloem 8 gram bakpoeder 4 gram […]
Vorige week vrijdag had ik weer eens wat bloed ingeleverd voor onderzoek, lipiden, vitamine, glucose en worden de lever waarden weer gemeten. Vandaag heb ik de uitslag besproken met de POH, ik ben er zeer […]
De vorige keer was het een kerstbrood nu dus een paasbrood, wel het recept een klein beetje aangepast en deze keer heb ik bakkers gist gebruikt. Ingrediëntenlijst voor 1 brood 275 gram speltbloem 130 ml […]
Hij ging naar het zuiden van Europa, in zijn zelf gemaakte camper, bij terug komst zouden we bijpraten en een potje schaken maar dat zal niet meer gebeuren. Rob, ik ga je missen.
Na het behalen van de diploma’s orthomoleculaire voeding en suppletie heb ik de smaak te pakken. Nu ben ik al weer een poosje bezig met een cursus “kruidengeneeskunde”, ook zeer interessant en het sluit perfect […]
We hebben een nieuw apparaat in de keuken, een slowcooker en natuurlijk gaan we dan dingen proberen. 900 gram mager rundvlees 250 gram bacon 2 uien 400 gram wortel 4 – 6 teentjes knoflook 250 […]
Dit jaar had echt een positief begin, het begon met een weekje quarantaine maar 10 januari werd het bevestigd door de GGD. U bent op 10-1-2022 getest op COVID-19. De uitslag van de test is […]